Novi singl i spot Srđana Sahera

13 jul 2019
Author :  

Jedan od osnivača kultnog novotalasnog benda Haustor, i takođe vrlo zanimljive i omiljene grupe Vještice, oglasio se nakon dugačke muzičke pauze - singlom koji najavljuje njegov prvi solo album pod nazivom „Biser, ambra, jantar“.

„Mene nisi nikad volila“ odiše šarmom, svježinom i egzotičnošću kao i najpoznatiji hitovi koje kao autor potpisuje kao član Haustora, npr. „Neobičan dan“ sa drugog, takođe hitična „Radio“ koja otvara prvi album, ili prekrasni i dobrano potcijenjeni veliki hit , perfektna ljetnja pjesma „Moja prva ljubav“ ... Nova numera je odveć kratka, traje samo dva i po minuta, ali je sadržajna, duhovita i sa simpatičnim stihovima o ljubavi...i starenju. Oneobičena je zvukom električnog sitara, dok će se na dolazećem albumu čuti i zrikavci, dvanaestožičana rikenbeker gitara, zatim gitara bez pragova te niz egzotičnih instrumenata, mahom udaraljki kojima je Saher posebno bio i ostao sklon, naklonjen naročito rasplesanim karipskim ritmovima. Stoga ima puno ljetnjeg duha i u ovoj pjesmi, koju prati zanimljiv video spot.

Frontmena, kao autora muzike i tekstova i prvenstveno basistu, u bendu Sacher će pratiti Filip Riđički (vokal, udaraljke), gitaristi Ivan Beuc i Miljan Bakić, te bubnjar Dragan Brkljačić zvani Faca. Saher, koji izbjegava medije i izvan je reflektora javnosti, očigledno je ostao velika faca, totalno drukčiji od drugih kako glasi još jedna od njegovih čuvenih pop pjesama. Zato nestrpljivo čekamo album koji bi mogao biti pravo (ljetnje?) osvježenje na sceni.

Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio