"El Matador" - kandidat za jedan od regionalnih spotova godine

09 jul 2020
Author :  

Opasno je (bilo) na ulicama grada Beograda ovih dana, a opasnost i oštrina – koja reže poput žileta – suspregnuta je u spotu za “El Matador”, energetski kondenzovanom i vrlo efektno realizovanom.

Ilija Nikitović režirao je video koji ostavlja jak utisak već na prvo gledanje, za opasan singl koji najavljuje kratki album/drugi EP benda čudnog imena Gazorpazorp. Za sada imaju jedno EP izdanje i više nego zapaženo učešće u kompilaciji HALI GALI - skupa sa nizom mladih, neukroćenih bendova sa čudnim nazivima, bučnim gitarama i začudnom rokenrol žestinom - koja je svojevrstan presjek nove beogradske alternativne scene, čiji su jedan od istaknutih protagonista.

Čini se da će im ovakva estetski promišljena promocija povećati broj fanova, a na to računa i etiketa Moonlee Records za koju će snimiti svoj sledeći EP tokom septembra. Podsjetimo da se ovaj obećavajući bend našao na našoj listi najboljih regionalnih spotova prošle godine, za pjesmu "Jedan kratak dijalog", a očigledno da će se naći na sličnim listama turbuletne 2020. čija je brutalnost dijelom sažeta u sledeća tri-četiri minuta, sve sa stihovima "Svet se ruši lepo"...

Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio