FUN

Bil Marej reprizirao ulogu iz “Dana mrmota”

Rate this item
(0 votes)

Mnogima jedan od omiljenih glumaca, ne više tako mlad kao 1992. kada je sniman original, pojedine scene iz kultne komedije “Dan mrmota” (Groundhog Day) odigrao je ponovo u reklami koja je premijerno prikazana tokom Superboula. Šarmantno poigravanje i ponovno proživljavanje dobro poznatih situacija iz klasika Harolda Rejmisa, na čelu sa Bilom Marejem te sa još par sporednih glumaca iz pomenutog filma, privuklo je pažnju miliona gledalaca. Preciznije, inteligentno re-kreirana i u pravom trenutku plasirana reklama  za samo tri dana ima već više od 42 i po miliona pregleda! Fantastično uspješna reklamna kampanja, vjerovatno i više nego što je to bilo očekivano.

Nestašne djevojke u cvatu (ilustracije)

Rate this item
(0 votes)

Helena Haus je ilustratorka čiji radovi prikazuju inspirativan kontrast između nevinosti i poročnosti, njena preokupacija su nestašne djevojke, djevojaštvo dok gubi čistotu koju je ionako teško sačuvati. Autorka je svjesno izabrala da radi sa hemijskom olovkom, baš zbog toga što joj nije dozvoljeno da pogriješi, ispravke prosto nisu dozvoljene. Ona sama kaže kako ima satiričnosti u ovim prizorima, a boje su namjerno svijetle i, kako veli, ženstvene.

Pogledajte mini izbor ilustracija djevojke koja uskoro puni trideset godina, a živi i stvara u Parizu.


Gven Stefani i Blejk Šelton snimili božićni video

Rate this item
(0 votes)

U susret božićnim praznicima, nešto prije najezde prigodnih songova koji uobičajeno pristižu svakog decembra, Gven Stefani i Blejk Šelton snimili su romantični video za pjesmu koju su zajedno napisali – još prije prošlogodišnjeg Božića.

Spot je šarmantan i šaljiv, i izaziva simpatije fanova slavnog para - pop zvijezde i kantri pjevača koji su sopstvenu romansu započeli kao članovi žirija superpopularnog TV serijala “The Voice”.

Art diverzija: Benksi uništio rad u trenutku prodaje za milion funti!

Rate this item
(0 votes)

Bristolski street art umjetnik, čiji identitet je još uvijek misterija, kreirao je nečuveni presedan u istoriji savremene umjetnosti – nakon što je njegov rad prodat na aukciji za skoro 1.200.000 eura odnosno million funti sterlinga, aktivirao je tajni mehanizam kojim je umjetnički predmet uništen! Aukcionari u galeriji Sot(e)bi su bili šokirani, kao što je to sigurno bio i kupac “Djevojčice sa balonom”, koji je naravno ostao anoniman.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio