SINGL SEDMICE: Beti - Slobodna

09 jun 2020
Author :  

Plesni soft-pop-rok zvuk i prava pjesma za ljeto koje dolazi - radiofonična, hitična, sofisticirana onako kako su to i solo izdanja dražesne Natali Dizdar, ali i grupe Mayales, koja naravno i dalje nastavlja da postoji u istom sastavu (štaviše ne stoji u mjestu, nego su i oni objavili friški novi singl).

U bendu koji se iz nekog razloga zove Beti, a čini se da ime nije baš najzgodnije pogođeno, pored pomenute poznate i kod šire publike omiljene pjevačice, tu su i Vlado Mirčeta, gitarista i kompozitor sa kojim je Dizdar sarađivala na njenom poslednjem albumu, zatim Luka Geček i Pavle Miholjević, oba članovi kultne grupe Mayales. Da sve bude zanimljivije i frontmen pomenutog sastava, koji paralelno priprema novi album matičnog im benda, Petar Beluhan, priključio se kao neki dopisni član novoformiranog benda – on je, naime, napisao tekst za singl “Slobodna”.

Disko-pop, rok sa reminscencijama na zlatno doba šezdesetih, mrve psihodelije, povrh svega vrhunska svirka i više nego pitka produkcija koja će prijati širem krugu slušatelja, sastojci su koji čine pravu muzičku poslasticu. Naravno., šlag na svemu je senzualni vokal Natali i njena neodoljiva interpretacija, tako da je uspjeh ovog za sada off projekta i njihovog EP izdanja, koje lagano kuhaju, praktično zagarantovan.

365 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio