"Kost i koža" - najava novog albuma Repetitora

08 novembar 2020
Author :  

Ubičajenu porciju post-panka i garažnog rokenrola, ako ne i energetski nabijeniju nego inače, dobijamo u novom singlu kojim brutalni beogradski trio najavljuje četvrti studijski album zanimljivog naziva -“Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji”.

Prostor odnosno vremensku dimenziju od prethodnog zvaničnog izdanja koje smo, podsjetimo, imenovali jednim od Albuma godine (2016.), ispunili su brojnim koncertnim nastupima u regionu i šire, stekavši fanove i u okolnim evropskim državama. Nemogućnost javnih nastupa zbog dobro poznatih ograničavajućih okolnosti poslednjih mjeseci Repetitor je iskoristio da napokon dovrši proces snimanja novih pjesama, koje ćemo moći čuti od 20. novembra, ponovo u izdanju slovenačke etikete Moonlee Records.

U međuvremenu poslušajmo “Kost i kožu”, i pogledajmo efektan video spot u režiji Savine Smederevac, u kom Milena, Ana-Marija i Boris izbacuju iz sebe nagomilanu srdžbu ili pak višak srodnih emocija, shodno prijetećem stihu kojim se nova pjesma završava - “…umesto sebi u bradu, tebi u stomak i u glavu”!

136 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio