SINGL SEDMICE: Sergio Lounge - Concordia

05 jul 2020
Author :  

Samo još jednom da te vidim kada svane dan…” stih je kojim počinje “Concordia”, zvanično prvi singl sa friško objavljenog albuma kojim je konačno debitovao (kant)autor, multiinstrumentalista i producent Sergio Lounge, poznat odranije kao pobjednik Demofesta i Bunt festivala.

Laundž atmosfera i soft elegancija, romantičan susret moderne bossa nove sa najfinijim beogradskim šlagerima, uz ovlaš iscrtane konture ljubavne priče koja kao da tek je počela, ukratko bi mogli približiti naš novi Singl sedmice. U čarobne, neodoljivo aranžirane vokalne dionice Lune Škopelja, ušuškala se interpretacija Srđana Popova, autora koji je s razlogom izdvojio upravo ovu numeru. Ista priziva rana i blaga ljetnja jutra i naravno more, te se čini idealnom za (plažne) barove od ukusa, kako brazilske i mediteranske, a isto tako i one odabrane - "na ušću dveju reka".

Sa puno dobrog ukusa komponovan je i ostatak albuma “The Loungest”, koji sadrži još osam pjesama, a među njima se posebno ističu instrumental “High” i “Kako da te zaboravim draga”, još jedna romantična pričica u formi šansone. Album se prije dan-dva pojavio u izdanju Pop Depresije i Kišobrana, i u cijelosti ga možete preslušati na svim mogućim platformama, što vam od srca preporučujemo. Uživanje je izvjesno...

Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio