Rajan Gosling i Ema Stoun u najljepšem filmu godine

14 jul 2016
Author :  

Rajan Gosling se smješka šmekerski, Ema Stoun je slatka u svakom kadru u kom se pojavi (čak i kad djeluje zabrinuto), fotografija blista a boje su divne, svi navijamo za par na ekranu i za romantiku! Ne, to ne bi trebalo da bude još jedan patetičan holivudski film koji se zaboravlja od momenta kad izađemo iz kina, nego stilizovani ljubavni mjuzikl režisera koji nas je bukvalno nokautirao svojim debitantskim ostvarenjem „Whiplash“ sa kojim „La La Land“ ima barem jednu sličnost – džez saundtrek.

Muzika za jedan od najočekivanijih filmskih naslova ove godine, koji u bioskope stiže početkom decembra, romantična je i neodoljiva, baš kao glavni junaci - ambiciozna glumica koja konobariše i džez muzičar koji preživljava svirajući po koktel barovima...Njima se pridružuje poznati muzičar Džon Ledžend, takođe dio glumačke ekipe , uz neizbježnog  oskarovca Džej Kej Simonsa, proslavljenog upravo u debiju reditelja Dejmijena Šazela.

Prvi teaser, u kojem Gosling pjevuši pjesmu “City of Stars”, inspiriše nas da maštamo još više, u očekivanju jednog od najljepših filmova godine...

2162 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio