FUN

Nestašne djevojke u cvatu (ilustracije)

Rate this item
(0 votes)

Helena Haus je ilustratorka čiji radovi prikazuju inspirativan kontrast između nevinosti i poročnosti, njena preokupacija su nestašne djevojke, djevojaštvo dok gubi čistotu koju je ionako teško sačuvati. Autorka je svjesno izabrala da radi sa hemijskom olovkom, baš zbog toga što joj nije dozvoljeno da pogriješi, ispravke prosto nisu dozvoljene. Ona sama kaže kako ima satiričnosti u ovim prizorima, a boje su namjerno svijetle i, kako veli, ženstvene.

Pogledajte mini izbor ilustracija djevojke koja uskoro puni trideset godina, a živi i stvara u Parizu.


Gven Stefani i Blejk Šelton snimili božićni video

Rate this item
(0 votes)

U susret božićnim praznicima, nešto prije najezde prigodnih songova koji uobičajeno pristižu svakog decembra, Gven Stefani i Blejk Šelton snimili su romantični video za pjesmu koju su zajedno napisali – još prije prošlogodišnjeg Božića.

Spot je šarmantan i šaljiv, i izaziva simpatije fanova slavnog para - pop zvijezde i kantri pjevača koji su sopstvenu romansu započeli kao članovi žirija superpopularnog TV serijala “The Voice”.

Art diverzija: Benksi uništio rad u trenutku prodaje za milion funti!

Rate this item
(0 votes)

Bristolski street art umjetnik, čiji identitet je još uvijek misterija, kreirao je nečuveni presedan u istoriji savremene umjetnosti – nakon što je njegov rad prodat na aukciji za skoro 1.200.000 eura odnosno million funti sterlinga, aktivirao je tajni mehanizam kojim je umjetnički predmet uništen! Aukcionari u galeriji Sot(e)bi su bili šokirani, kao što je to sigurno bio i kupac “Djevojčice sa balonom”, koji je naravno ostao anoniman.

Makartnijeva karaoke tura Liverpulom + kratki intervju (video)

Rate this item
(0 votes)

Pol Makartni vozi se ulicama Liverpula i prisjeća svog odrastanja, prvih pjesama i početaka Bitlsa, usput pjevajući neke od najvećih hitova genijalne grupe: “Drive My Car”, “Penny Lane”, "Blackbird", “ Let It Be”… Domaćin Džejms Korden iskoristio je priliku da legendu pop i rok muzike intervjuiše, te da svrate i u kuću u kojoj je Pol sa Džonom uvježbavao “She Loves You", a tamo je ispričao neke šarmantne detalje s početka karijere.

Puno nostalgije i neizbježne sentimentalnosti, zdravog humora i uživanja punog srca za svakog fana Makartnija i Bitlsa čini ovaj predivan video koji završava malim medley-jem: u lokalnom pabu Pol je nastupio bez najave, i to sa pratećim bendom, izvodeći po strofu/refren vječnih hitova “A Hard Day's Night”, “Ob-La-Di, Ob-La-Da”, “Love Me Do”, “Back In U.S.S.R” i “Hey Jude”.

Oni koji nisu čuli dvije najnovije pjesme maestra, inače najavu dolazećeg albuma "Egypt Station", biće iznenađeni hit potencijalom koji posjeduje singl “Come On To Me”; poslušajte kako zvuči negdje na sredini ovog zabavnog i povremeno dirljivog videa, a možete čuti i kompletan audio snimak na linku ispod.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio