Spotovi

Gvaš singl i spot (sa Itake) grupe Tindersticks

Rate this item
(0 votes)

Prava doza mediteranskog, da ne kažemo grčkog sentimenta u orkestraciji i melodramatskoj naraciji zaljubljenog Stjuarta Stejplsa koji ovu pjesmu naziva “prvom pravom ljubavnom koju je napisao”, iako je sa Tindersticks potpisao neke od najljepših pjesama o ljubavi, istina najčešće manje ili više “nesrećnih”. Njegova neponovljiva melanholija, sa glasom kome nije moguće odoljeti, zamijenjena je izravnim uplivom u “raskvašenu”, razlivenu emociju, a dio intime sa sopstvene "ljubavne odiseje" podijelio je sa fanovima u ovom spotu snimljenom na mini ostrvu sa mitskim imenom - Itaka.

Novi singl i (prvi) spot benda ParamPaščad

Rate this item
(0 votes)

Jedan od nekoliko zanimljivijih novih rok bendova u Crnoj Gori, prezentovao je pjesmu “Dan kad biće sve u redu” te prateći spot u kojem su se muzičari iz podgoričkog benda očigledno odlično zabavljali.

Rate this item
(0 votes)

Prijatno klimatizovani Dorćol Platz je bio mesto održavanja promocije novog video spota Katarine Pejak u ponedeljak u Beogradu. Nesnosna vrućina nije sprečila pedesetak prijatelja, saradnika i ljudi iz medija da prisustvuju ovom zanimljivom događaju. Pre premijernog emitovanja spota, uz hladna pića i posluženje, prisustvovali smo razgovoru Katarine i Milana Vukelića, novinara koji je jedan od prvih primetio Katarinin talenat. Svojevremeno je u Blicu, u kome je tada radio objavio naslov tipa “Da li smo spremni za srpsku Noru Džons?”. Ne znam kako je ovde, ali Amerikanci su očigledno spremni za Katarinu Pejak, kojoj više ne trebaju takva poređenja. Izgradila je svoj stil što nije lako kad se ima u vidu da je bluz “stari” žanr, u kome je manje-više sve odavno rečeno. Dokaz njene prihvaćenosti je to što je spot premijerno prikazan na sajtu American Blues Scene, jednom od vodećih sajtova koji tretira bluz i srodne žanrove.

Novi spot grupe Trigger

Rate this item
(0 votes)

Melodični metal sastav Trigger već je afirmisan među ljubiteljima “čvrstog zvuka” na ovim prostorima, za sobom imaju tri albuma na srpskom jeziku, a sada će ranije snimljene pjesme prepjevati na engleski i preoblikovati ih za strano tržište. To će na neki način biti presjek njihove dosadašnje karijere, sa drugačijim tekstovima, aranžmanima i produkcijom, sve pod naslovom “Vr(ij)eme čuda”, tačnije "The Time Of Miracles".

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio