Spotovi

Kontroverzni singl i spot grupe Rammstein

Rate this item
(0 votes)

Kao najavu novog albuma najznačajniji njemački, i jedan od nekoliko najboljih evropskih metal bendova novog doba, objavio je kontroverznu pjesmu i spot u kojem se miješaju fakti i fikcija, u groteskno klupko epoha sa različitim ideološkim predznacima, u kojima je Njemačka bivala čas moćna velesila, čas zla osovina i noćna mora ostatka civilizacije.

Nacistička ikonografija, Jevreji dok čekaju na smaknuće i knjige koje se spaljuju na lomači samo su neki od prizora koji izazivaju snažne reakcije javnosti, samo nekoliko sati nakon premijere, ali provokacija to nije radi puke provokacije nego su užasavajući dijelovi istorije - na koju članovi benda sasvim sigurno nisu ponosni- iskorišćeni isto kao i oni drugi koji bi trebalo da imaju opozitan, pozitivan oreol.

"Mukbang" spot za aktuelni singl grupe Ana&The Changes

Rate this item
(0 votes)

Glumica Jelena Đokić briljira u novom spotu Ane Ćurčin, njenog benda The Changes i gostujućeg (rumunskog) pjevača Dena Bajrona, sugestivno prikazavši dušu usamljene i žalosne žene koja se putem društvenih mreža predstavlja u nekom drugom svjetlu. Video za prvi singl sa drugog albuma beogradske kantautorke i izvrsnog benda, koji s nestrpljenjem očekujemo, već na prvi pogled privlači pažnju sjajnom fotografijom jednog od vodećih majstora svog zanata Đorđa Arambašića, a režirao ga je Miloš Škundrić precizno naglašavajući kontrast između situacija u kojima se protagonistkinja druži i zaista uživa sa drugim ljudima, i momenata kada je sama i priprema jelo kako bi drugima preko neta pokazala kako uživa u hrani i sa sobom samom, a zapravo je veoma nezadovoljna i otuđena jedinka.

Prvi singl i spot novog benda Barbare Munjas

Rate this item
(0 votes)

Neposredno prije nastupa u Nikšiću noćas (NK pub) i Podgorici (sutra veče u Montenegro pub-u) Barbara Munjas je snimila prvi zvanični singl i spot sa svojom novom autorskom formacijom – Barbara Munjas Calligraphy .

Muzičarka iz Rijeke, poznata je po uspješnom sudjelovanju u radu grupe Barbari, a bila je i članica istarskog benda Gustafi. Prvu solističku svirku u Crnoj Gori imala je ovog avgusta na Lake festu.

Za "Men" je pisala muziku i tekst, a aranžman potpisuju i članovi benda: Alen Bernobić, Marko Kalčić i Goran Salvi, kao i Marijan Jelenić koji je producirao pjesmu.

Njena harizma i fotogenija dolaze do izražaja u jednostavnom, ali vrlo upečatljivom spotu, a snažan vizuelni utisak podržan je uvjerljivom svirkom i sugestivnom izvedbom. Tematski, pjesma govori upravo o ženi koja je jaka te očekuje punu podršku od isto tako snažnog muškarca. Vrlo dobar uvod u redefinisanu muzičku karijeru talentovane i veoma simpatične Barbare.

Rate this item
(0 votes)

Kratki film o suočavanju s demonskim licem svakodnevnice u koju tonemo zaboravljajući ko smo i odakle smo došli, suočavanje s nepoznatim odrazom u staklu i ogledalu, potpuna destrukcija čovjeka unutar zatvorenih zidova rutine, sve su to pojave koje nam je nametnulo društvo neosjetljivo na sve osim na sopstvene potrebe, društvo koje ne pita mnogo od trenutka kad mu se priklonimo. U takvim okolnostima rijetko ko u sebi ima snage da najprije spozna, a zatim i uradi nešto po pitanju vraćanja sopstvenog identiteta.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio