Spotovi

Novi singl i (prvi) spot benda ParamPaščad

Rate this item
(0 votes)

Jedan od nekoliko zanimljivijih novih rok bendova u Crnoj Gori, prezentovao je pjesmu “Dan kad biće sve u redu” te prateći spot u kojem su se muzičari iz podgoričkog benda očigledno odlično zabavljali.

Rate this item
(0 votes)

Prijatno klimatizovani Dorćol Platz je bio mesto održavanja promocije novog video spota Katarine Pejak u ponedeljak u Beogradu. Nesnosna vrućina nije sprečila pedesetak prijatelja, saradnika i ljudi iz medija da prisustvuju ovom zanimljivom događaju. Pre premijernog emitovanja spota, uz hladna pića i posluženje, prisustvovali smo razgovoru Katarine i Milana Vukelića, novinara koji je jedan od prvih primetio Katarinin talenat. Svojevremeno je u Blicu, u kome je tada radio objavio naslov tipa “Da li smo spremni za srpsku Noru Džons?”. Ne znam kako je ovde, ali Amerikanci su očigledno spremni za Katarinu Pejak, kojoj više ne trebaju takva poređenja. Izgradila je svoj stil što nije lako kad se ima u vidu da je bluz “stari” žanr, u kome je manje-više sve odavno rečeno. Dokaz njene prihvaćenosti je to što je spot premijerno prikazan na sajtu American Blues Scene, jednom od vodećih sajtova koji tretira bluz i srodne žanrove.

Novi spot grupe Trigger

Rate this item
(0 votes)

Melodični metal sastav Trigger već je afirmisan među ljubiteljima “čvrstog zvuka” na ovim prostorima, za sobom imaju tri albuma na srpskom jeziku, a sada će ranije snimljene pjesme prepjevati na engleski i preoblikovati ih za strano tržište. To će na neki način biti presjek njihove dosadašnje karijere, sa drugačijim tekstovima, aranžmanima i produkcijom, sve pod naslovom “Vr(ij)eme čuda”, tačnije "The Time Of Miracles".

Radio perverzije grupe Rammstein

Rate this item
(0 votes)

Radio kao fetiš, predmet žudnje, seksualni objekat, u još jednom na prvi pogled kontroverznom, “poluperverznom” spotu najjače njemačke rok grupe. Budući da su publiku navikli na provokaciju u svakom, pa i političkom smislu, Rammstein ne odustaje od prizora brutalnog nasilja uniformisanih lica, ali ovoga puta pendrečenje i krv neće pasti – zbog neočekivane završnice kojom uspijeva da gledaoca iznenadi u suštini satirični video (sa preokretom). Kadrovi oslobođene, mahom ženske seksualnosti ispoljene u vezi sa radio aparatom podižu pritisak, ali daleko od toga da su neumjesni ili, pak, nepotrebni.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio