Novi singl i (prvi) spot benda ParamPaščad

18 jul 2019
Author :  

Jedan od nekoliko zanimljivijih novih rok bendova u Crnoj Gori, prezentovao je pjesmu “Dan kad biće sve u redu” te prateći spot u kojem su se muzičari iz podgoričkog benda očigledno odlično zabavljali.

Bend koji čine Stefan Pantović (glavni vokal i gitara), Momčilo Radulović (bas i vokal), Marko Milonjić (bubnjevi) i Ivan Ivanović (gitara i vokal), priličnu pažnju je privukao je u prethodne dvije godine periodično objavljivanim singlovima, “Kilometri”, “Komadi” i “Živoj moj”. Svoj prvi spot snimili su za ovu upečatljivu rok numeru čvršćeg, ali melodičnog zvuka, čiji optimizam preobraćuju u duhovitu igru ironije u kadrovima za koji je bila zadužena ekipa iz Mediatag-a. Dečki su se vrlo duhovito poigrali pred kamerama tako da bi ovaj šarmantni video mogao doprijeti do šire publike.

Debi album, naslovljen “Na putu ka Suncu”, ParamPaščad će objaviti za beogradsku izdavačku kuću Lampshade media već početkom jeseni, na svim digitalnim platformama. Prvi od festivalskih nastupa ovog ljeta imaće treće večeri Montenegro Beer Festa na Cetinju, 28. jula, počev od 19 časova. Čini se da vrijeme radi za ove talentovane, mlade rokere koji ne zanemaruju pop elemente u svojim muzičkim komadima, pjesme su im pjevljive, pitke i dobro producirane. U tom smislu predstavljaju osvježenje na CG sceni, a u intenzivno podržavaju druge debitante kroz rad u sopstvenom spuškom studiju.

830 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio